Nieuws

  •   

 

Beste Klimroosdeelnemers en vrijwilligers. 

Graag willen we jullie informeren over de aankomende activiteiten.

 

 Het Klimroosseizoen loopt langzaam ten einde, maar voordat het zo ver is bieden we jullie nog enkele activiteiten aan.  

Disco. Vrijdag 14 juni

is er weer een disco avond, deze maal zal de avond gevuld worden met karaoke. Deze happening begint om 19.00 uur en zal duren tot 21.30 uur. Consumpties zijn voor eigen rekening.  

Brandweermiddag. Zaterdagmiddag 29 juni

is onze jaarlijkse brandweermiddag. Ook dit jaar weer in en om de klimroosboerderij. Je kunt meerijden met de brandweerauto en lekker spuiten met de brandweer spuit, een lekkere BBQ erbij en het feest is weer compleet. Iedereen is van harte welkom, zowel deelnemers dan begeleiders. Deze happening begint om 13.30 uur tot  17.30 uur.  

Klimroos treffen. Op zondag 7 juli

kunnen onze deelnemers weer een mooie motortocht maken. 

De City Riders organiseren dan hun jaarlijks motor treffen met als hoogtepunt de zondagochtend toertocht. Let op: Kom wel op tijd want anders loop je het risico dat er geen plek meer voor je is op een zijspan of trike.

Vanaf 10 uur kun je een motor of trike uitzoeken en stipt om 10.30 uur gaan ze vertrekken. Rond 12.30 uur bij terugkomst wacht jullie weer een heerlijke lunch, aangeboden door de City Riders. Daarna is de tijd voor optredens van divers artiesten.  

Einde en begin nieuw klimroosseizoen.

Op 6 juli wordt er voor de laatste keer gezwommen en op 18 augustus starten we weer met het zwemmen. Let op! Wegens renovatie van het zwembad kunnen dan de kleedhokjes van het zwembad niet gebruikt worden. U kunt zich dan omkleden in de hokjes aan de sporthal zijde.  

Alle activiteiten in de boerderij starten weer op 19 augustus.   Het kienen, onderhoud tuin en het kaarten tijdens de vakantie gaan gewoon door.  

Alvast goed te weten;   -       

Iedere derde vrijdag van de maand is het kienen -        Iedere eerste vrijdag van de maand is het kaarten (rikken en jokeren)  

Zo, dit is het dan voorlopig, graag tot op één van deze activiteiten en een fijne vakantie toegewenst.