Nieuws

 

 

Beste Klimroosdeelnemers en vrijwilligers. 

Graag willen we jullie informeren over de aankomende activiteiten.

 

Budel, 22 juni 2018   Beste Klimroosjes,  

Het Klimroosseizoen loopt langzaam ten einde, maar voordat het zo ver is bieden we jullie nog enkele activiteiten aan.     Klimroos treffen.  

Op zondag 1 juli

kunnen onze deelnemers weer een mooie motortocht maken. De City Riders organiseren dan hun jaarlijks motor treffen met als hoogtepunt de zondagochtend toertocht. Let op: Kom wel op tijd want anders loop je het risico dat er geen plek meer voor je is op een zijspan of trike.

Vanaf 10 uur kun je een motor of trike uitzoeken en stipt om 10.30 uur gaan ze vertrekken. Rond 12.30 uur bij terugkomst wacht jullie weer een heerlijke lunch, aangeboden door de City Riders. Daarna is de tijd voor de karaoke wedstrijd, waar rond 16.00 uur de winnaar(s) van bekend gemaakt worden. 

Brandweermiddag.  

Zaterdagmiddag 7 juli

is onze jaarlijkse brandweermiddag en tevens afsluiter van het seizoen. Ook dit jaar weer in en om de klimroosboerderij. Je kunt meerijden met de brandweerauto en lekker spuiten met de brandweer spuit, een lekkere BBQ erbij en het feest is weer compleet. Iedereen is van harte welkom, zowel deelnemers dan begeleiders.

Deze happening begint om 13.30 uur tot +/- 17.30 uur.  

Begin nieuw klimroosseizoen  

Op 20 augustus starten we weer met de maandagavond groep Zaterdag 25 augustus begint het zwemmen. Het kienen, onderhoud tuin en het kaarten tijdens de vakantie gaan gewoon door.   Alvast goed te weten;   -        Iedere derde vrijdag van de maand is het kienen -        Iedere eerste vrijdag van de maand is het kaarten (rikken en jokeren)   Zo, dit is het dan voorlopig, graag tot op één van deze activiteiten en een fijne vakantie toegewenst.   Het bestuur.