Nieuws

 

 

Beste Klimroosdeelnemers en vrijwilligers. 

Graag willen we jullie informeren over de aankomende activiteiten.

 

Beste Klimroosjes,  

Het nieuwe jaar is nog maar net begonnen en de volgende activiteiten staan weer voor de deur.  

Carnaval, Ook dit jaar zal het bij de Klimroos met de carnaval weer gezellig en volle bak zijn. Op Zaterdagmiddag 23 februari nodigen we u allen uit. Op die middag zullen we onze Klimroos Vorst en prins presenteren. Ook  de Muuzevangers uit Maarheeze met gevolg zullen hierbij aanwezig zijn. Deze happening begint om 14.11 uur en eindigt omstreeks 17.30 uur. Voor de 3 mooist verkleden hebben we de gebruikelijke prijsjes, dus doe goed je best!!  

Bonte avond, Vrijdag 5 april organiseren we onze bonte avond. Liesbeth van de Kruijs zal, zoals we ondertussen gewend zijn, weer alles in werking zetten om de beste artiesten uit de regio in onze ton te krijgen. Het spektakel start om 19.30 uur en wordt bijgewoond door onze eigen Vorst en Prins. Ook de Buulderbuk zal hier in ornaat bij aanwezig zijn. Het programma zal rond 23.30 uur eindigen, de zaal is open tot ?? Deze happening mag je echt niet missen!! de entree is gratis!  

 

 Vakantiemidweek, De klimroos vakantie midweek voor de deelnemers staat dit jaar gepland van 29 april tot en met 3 mei in het Fabiola vakantiepark te Maasmechelen in België. De eigen bijdrage is €220 incl. vervoer. Voor 1 maart willen we weten wie er mee wil gaan, daarna kun je je niet meer aanmelden. Aanmelden bij Mieke Vercoelen 06-34188366 of Gitta Welten +32485105959 (België)  

Mededeling zwemactiviteiten, Zoals we weten is Elly Wullems gestopt als bestuurslid. We zijn blij dat ze haar zwemactiviteiten wel blijft voort zetten en dit met ondersteuning van Liesbeth van der Kruijs. Dus voor eventuele vragen en opmerkingen kunnen jullie bij hen terecht.  

Alvast goed te weten;         -    

12 april disco       -    

22 april Paaseieren zoeken       -     

29 mei Concerti Fetti -       

Iedere derde vrijdag van de maand is het kienen en de dag erna clubmiddag -       

Ieder eerste vrijdag van de maand is het kaarten (rikken)     Zo, dit was het dan voorlopig, graag tot op één van deze activiteiten,    

Het bestuur.